ساخت سوله
در این مقاله سعی داریم ، با زبان کاملا عامیانه و بیان کاملا سلیس، شما را راهنمایی کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را برای ساخت سوله خود داشته باشید و با سوله سازی کاملا آشنا شوید.
پس با ما همراه باشید و کمی وقت بگذارید تا شما عزیزان را برای ساختن سوله مورد نظرتان بدون تبلیغات و اطلاعات غلط راهنمایی کنیم.
گام اول و دوم : تعیین ابعاد مناسب برای ساخت سوله موارد تاثیر گذار در قیمت و…. + جرثقیل سوله ( همین صفحه )
گام سوم : معرفی انواع سوله + معایب و مزایای هر کدام ( بهترین انتخاب برای کسب کار شما )
گام چهارم : دفترچه محاسبات
گام پنجم: نوشتن بهترین قرارداد سوله و نکات مهم آن
ویدئوی آموزشی درباره ساخت سوله و ابعاد مناسب ( فقط در چند دقیقه )👇👇👇👇
گام اول:
ساخت سوله و تعیین ابعاد مناسب
خب برای سوله سازی اولین گام شما باید ساخت سوله و تعیین ابعاد مناسب باشد. تا وقتی که شما ابعاد عرض و طول و ارتفاع را نداشته باشید واقعا نمی توانید بهترین تصمیم را برای نوع و روش ساخت سوله خود بگیرید، زیرا سوله سازی سه روش اصلی و متفاوت دارد و حتی جنس و نوع مصالح نیز ، که در این سه نوع سازه استفاده می شود ، با هم فرق دارد.
قیمت ساخت هر متر سوله در هر کدام از این سه روش و در ابعاد های مختلف با هم متفاوت است و شما با خواندن کامل این مقاله متوجه خیلی از آیتم ها خواهید شد که می توانید در نهایت با کمترین هزینه بهترین سوله را برای خود بسازید.
مثال : ساخت یک سوله با دهانه زیر ۱۵ متر و ارتفاع حداکثر ۶ متر ، با روش سوله سبک خرپایی مناسب نیست و بهترین روش و اقتصادی ترین روش، ساخت سوله تیر ورقی یا همان سازه های سنگین سنتی قدیمی می باشد. در ادامه مقاله این مبحث را کاملا باز خواهیم کرد.
خب در شروع شما برای ابعاد سوله باید ۳ آیتم را در نظر بگیرید:
۱-ابعاد دهانه سوله :
دهانه سوله به عرض سوله و یا اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم ، به سمت ورودی سوله گفته می شود.
در تعریف دیگر می توان دهانه سوله را اینطور تعریف کرد که:
همیشه در ساخت سوله از دو ردیف ستون ( سمت چپ و سمت راست ) استفاده می شود و فاصله این ستون ها در امتداد طول سمت راست و چپ ۶ متر می باشد، و همیشه این ستون ها در طول سوله کار می شوند و در سمت دهانه سوله ستونی کار نمی شود، پس یعنی به حد فاصل ستون های سمت راست با ستونهای سمت چپ ( عرض سوله ) دهانه سوله میگویند.
به عنوان مثال سوله زیر ۲ دهانه دارد که شما آن را از همان سمت دهانه می بینید و سمت راست و چپ ستون های سوله می باشند ، که این طول سوله می باشد.
ساخت سوله در بردسیر کرمان با دهانه 70 متر ( دو دهانه 70 متر ) به طول 105 متر و ارتفاع 7 متر
دهانه سوله در انواع سوله ها هرچقدر که بزرگتر باشد طبیعتاً وزن سازه و در مجموع قیمت اسکلت سازه در سوله سازی بالا تر می رود ، اما باید به این نکته هم توجه فرمایید که همه ساخت سوله فقط اجرای اسکلت نیست بلکه دیوار و فونداسیون هم هست، و همچنین هرچقدر دهانه سوله بزرگتر باشد ، ارزش سازه هم بالا تر می رود ، زیرا به غیر از مصرف فولاد بیشتر ، تعدد کاربری سوله هم ، افزایش می یابد ، مثلا اگر دهانه سوله ای ۱۰ متر باشد ساخت سوله ارزان تر می شود اما ، بخاطر دهانه کوچک خیلی از مشاغل نمی توانند در آن سوله به فعالیت مشغول شوند.
موضوع دیگری که شما کارفرمایان عزیز باید به آن توجه فرمایید این است که هر چقدر که دهانه سوله عریض تر باشد دیوار کمتر و فونداسیون کوچکتر و ارزانتر می شود.
مثال:
می توانیم برای آنکه شما کارفرمایان بهتر متوجه بشوید دو تا مثال بزنیم؛ فرض کنید که می خواهیم ساخت سوله ای را با مساحت ۱۰.۰۰۰ متر شروع کنیم ،می توانیم مساحت ۱۰.۰۰۰ متر را در دو حالت دهانه و طول متفاوت اما با مساحت یکسان مثال بزنیم :
۱- ساخت سوله با دهانه ۱۰ و طول ۱۰۰۰ و ارتفاع ۵ مساحت این سوله = ۱۰.۰۰۰ متر
۲ – ساخت سوله با دهانه ۱۰۰ و طول ۱۰۰ و ارتفاع ۵ مساحت این سوله = ۱۰.۰۰۰ متر
خب برای دیوار کشی این سوله، به ابعاد مثال اول ، میزان ۱۰.۱۰۰متر ( ده هزار و صد متر مربع ) دیوار نیاز داریم و ۲.۰۲۰ متر ( دو هزار و بیست متر ) فونداسیون
اما برای دیوار کشی این سوله، به ابعاد مثال دوم ، فقط نیاز به ۲۰۰۰ متر (دو هزار متر ) دیوار نیاز داریم و ۴۰۰ متر ( چهارصد متر ) فونداسیون !!!!!!
برای اطلاع از طریقه محاسبه متراژ دیوار اینجا کلیک کنید
خب با توجه به مثال بالا متوجه شدید که گرچه مساحت هر دو یکی بود اما قیمت ساخت دیوار در حالت اول بیش از ۵ برابر و قیمت ساخت فونداسیون نیز بیش از ۵ برابر گرانتر می شد.
توجه کنید که هزینه ساخت سوله ( اسکلت سازه ) با دهانه بزرگتر گرانتر می شود اما هزینه اجرای فونداسیون و دیوار به شدت کاهش پیدا می کرد ، پس میزان دیوارچینی و فونداسیون کم می شود و جبران قیمت بیشتر دهانه را ، در مثال دوم می کند ، و اینکه به این نکته هم توجه کنید که ، ارزش ملک و حتی اجاره سوله هم افزایش پیدا می کرد ، تازه همه چیز به ساخت سوله ختم نمی شود بلکه بعد از ساخت ، در میزان نیروی کاری و کارگری که در آن سوله قرار است فعالیت کنند نیز تاثیر گذار هست.
مثال : در حالت اول اگر یک کارگر بخواهد از ابتدای سوله به انتهای سوله برود و یک ابزاری را به ابتدای سوله برگرداند باید ۲کیلومتر مسیر را طی کند یعنی هزار متر برود و ۱۰۰۰ متر برگردد. اما در حالت دوم یک کارگر برای همین کار فقط ۲۰۰ متر باید طی کند، یعنی ۱۰۰ متر برود و صد متر هم برگردد. یادتان باشد که این همه اختلاف با یک مساحت یکسان است!!!!!
مثال بالا یک مثال خیلی راحت بود فقط کافی است که خودتان ۳۰ ثانیه زمان بگذارید و در ماشین حساب ، حساب کنید.
نمونه ساخت سوله با دهانه بزرگ
۲-ابعاد طول سوله :
طول سوله در ساخت سوله ، به اصطلاح به عمق سوله گفته می شود.
طول سوله در قیمت هر متر مربع سوله ( قیمت واحد ) تاثیر چندانی ندارد و همانطور که گفته شد بیشترین تاثیر در قیمت هر متر مربع سوله سازی ارتفاع و دهانه سوله است . البته اگر طول یک سوله خیلی کم باشد در قیمت ساخت سوله تاثیر گذار است.
اگر مشتاق به بررسی این موضوع هستید که چرا ، طول کم سوله بر قیمت آن و وزن سازه تاثیر می گذارد، لطفا بر روی لینک زیر کلیک فرمایید و پس از مطالعه مجدد به همین صفحه برای خواندن ادامه مطالب باز گردید:
تاثیر طول سوله بر مبلغ و وزن سازه
نکته:
فقط یک نکته خیلی ریز در بحث طول سوله وجود دارد ، و آن این است که بهتر است طول سوله مضربی از ۶ باشد ، رعایت این نکته به طور نامحسوسی می تواند در قیمت سوله موثر باشد.
۳- ارتفاع سوله :
خب معنی ارتفاع سوله که کاملا مشخص است و نیازی به توضیح نیست ، ولی ، باید دو تا اصطلاح را بشناسید:
۱- ارتفاع کناره
۲- ارتفاع تاج
ارتفاع کناره به ارتفاع مفید سوله میگویند ، یعنی در ابتدای شروع سوله ، از زمین تا زیر سقف ، یا به عبارت دیگر ارتفاع کامل دیوار.
اما ارتفاع تاج:
اجرای سقف سوله به دو روش مرسوم است یکی سقف هشتی و یکی سقف قوسی. سقف سوله همیشه شیب دار هست و فقط به دو روش قوسی و هشتی قابل اجرا است ، حال این شیب باعث می شود که همیشه ارتفاع سقف در وسط سوله بلند تر باشد که به بلند ترین نقطه تاج سوله میگویند. در عکس زیر، دقیقا به نقطه ای که تیر جرثقیل بر فراز آن است، تاج سوله می گویند
سقف سوله بصورت هشتی
سقف سوله بصورت قوسی
گام دوم :
جرثقیل سوله
خب رسیدیم به گام دوم و مبحث ساخت جرثقیل در سوله. اگر می خواهید ساخت سوله ای را کلید بزنید باید قبل از آن بدانید که کسب کار شما و کارخانه ای که قرار است احداث کنید ، نیاز به جرثقیل دارد یا خیر؟
جواب : اگر جواب منفی بود ، که هیچی اصلا به این بخش توجه نکنید و مستقیم به بخش بعدی بروید بعد از پایان این صفحه به گام سوم یعنی انواع سوله بروید، اما اگر جواب مثبت بود این گام را هم مطالعه فرمایید.
سوال اول: چرا قبل از سفارش سوله باید بدانیم که جرثقیل سقفی می خواهیم یا خیر؟
جواب : زیرا جرثقیل سقفی روی ستون های سوله سوار می شود و تمام وزنی را که قرار است بلند کنند را به ستون سوله انتقال می دهد ، بنابر این باید در ساخت سوله ای که جرثقیل دارد ستون ها را با توجه به ظرفیت جرثقیل سقفی قوی تر گرفت.
مناسب ترین ابزاری که برای مکان سرپوشیده ای مثل سوله که محدودیت ارتفاع دارد برای بلند کردن اجسام سنگین به کار می رود همین جرثقیل های سقفی هستند.
انواع متداول جرثقیل:
۱ – جرثقیل سقفی
۲- جرثقیل دروازه ای
جرثقیل سقفی:
دلیل اینکه مناسب ترین جرثقیل ، جرثقیل سقفی است ، این است که :
۱ – به کار گیری جرثقیل سقفی در ساخت سوله ، ایمن ترین راه برای جابجایی تجهیزات سنگین می باشد.
۲ – جرثقیل سقفی تقریبا ۹۰ درصد فضای سوله را برای کنترل و جابجایی تجهیزات سنگین پوشش می دهد.
۳- مخارج و هزینه های همچون برق و سرویسهای دوره ای جرثقیل سقفی نسبت به انواع دیگر جرثقیل ها پایینتر است.
۴ – کاربری این جرثقیل ها بسیار ساده بوده و نیاز به تخصصی ندارد.
نمونه ای از جرثقیل سقفی
جرثقیل دروازه ای :
جرثقیل دروازه ای کاربرد مخصوص خودش را دارد. و اغلب در سوله سازی استفاده نمی شوند .
اما گاهی اوقات هم در سوله سازی استفاده می شوند. مثلا در زمانهایی که یک سوله ای از قبل ساخته شده و بار جرثقیل سقفی در ستون سازه محاسبه نشده است، اینجاست که مجبور می شوند برای پیشروی کار ، روی به جرثقیلهای دروازه ای بیاورند.
جرثقیل دروازه ای اصولا در طول مسیر خود ، بر بروی ریل هایی که برای آن تعبیه شده حرکت می کنند البته نوعی از آن هم هست که به صورت مستقل بر روی چرخ حرکت می کند و نیازی به ریل ندارند.
از این نوع جرثقیل بیشتر در بنادر و بارانداز ها و در کل محیطهای باز استفاده می شوند.
جرثقیل های دروازه ای انواع زیادی دارند مثل جرثقیل دروازه ای تک پل ، دو پل ، با ریل و یا با چرخ که به دلیل کم استفاده بودن خیلی این بحث را باز نمی کنیم.
نمونه ای از جرثقیل دروازه ای چرخ دار
روند اجرایی در سوله سازی
- در مرحله اول بعد از ارائه پیش فاکتور و مشخص شدن وزن و قیمت نوبت به عقد قرارداد می رسد و بعد از مرحله قرارداد باید شرکت سوله ساز نقشه های اسکلت فلزی سازه و نقشه اجرای فونداسیون متناسب با آن را تهیه و در صورت نیاز برای اخذ تاییدیه به کارفرما تسلیم کند.
- مرحله بعدی در ساخت سوله تهیه متریال مرغوب که متناسب با نوع و روش ساخت سوله می باشد. از جمله این متریال : خرید فولاد مصرفی ، اتصالات سازه (پیج و مهره و مهار کش) رنگ و… می باشد که نوع و مدل هر کدام از اینها برای هر سازه متفاوت است، به عنوان مثال نوع رنگی که برای مناطق مرطوب استفاده می شود ( اپوکسی ) با رنگی که در مناطق خشک استفاده می شود متفاوت است. ( یکی از موارد پر اهمیت که بسیاری از کارفرمایان به دلیل آشنا نبودن با این صنعت آسیب می بینند همین استفاده از متریال نامرغوب می باشد. چند روز پیش در همین سال ۹۸ قیمت ساخت بسیار پایین یکی از سوله سازان در تهران توجه ما را به خودش جلب کرد، زیرا به قدری قیمت پایین بود که هر طور که ما محاسبه می کردیم هیچ سودی نداشت بلکه ضرر هم برای سوله ساز داشت!! برای همین خواستیم که دلیل این موضوع را جویا شویم که اگر تکنیک مهندسی جدید هست ما هم فرا بگیریم اما متاسفانه متوجه شدیم که این سوله ساز به جای استفاده از ورق st37 از ورق نامرغوب st33 استفاده می کند که این هم به نوع خودش یک کلاهبرداری محسوب می شود، لازم به ذکر است که این ورقها مقاومت بسیار پایینتری دارد)
- از این مرحله کمکم روند کارها به صورت اجرایی شده و با توجه به نقشه، فولاد خریداری شده برش خورده و با دستگاه های موجود خم و نورد می شود و سپس به شیوه خال جوش قطعات به هم دیگر متصل می گردند.
- در این مرحله بعد از تایید شدن نوع مونتاژ توسط ناظر، قطعات به صورت کامل به هم جوش می خورند. البته باید دقت کنید که نوع جوش، در کیفیت ساخت سوله بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال شرکت نوین سوله در این راستا از برای جوشکاری قطعات سازه از گاز محافظ Co2 استفاده می کند.
- مرحله بعدی اسپاتر برداری است که به اصطلاح تمیزکاری سازه نیز گفته می شود. اصولا بعد از جوش، قطعات نوعی چربی به خود می گیرند و نیز در زمان جوشکاری قسمتی از جوش به اطراف محل هم می رسد که اینها با ابزار آلات خاصی تمیز و لایه برداری می شوند.
- همانطور که در بند دوم توضیح دادیم سازه با توجه به شرایط محیطی و کاربری رنگ آمیزی می گردد.
- در طی زمانی که مراحل بالا در حال پیش روی است باید فونداسیون سوله هم ساخته شود که زمان ساخت به حداقل برسد.
- در این مرحله با توجه به ابعاد سازه باید قطعات سازه بارگیری و از شرکت سوله سازی به محل نصب منتقل گردد. ( نکته مهم در این قسمت این است که باید یک ناظر از طرف کارفرما در هنگام بارگیری در محل شرکت وجود داشته باشد که وزن های قطعات سازه را دقیقا تحویل بگیرد. زیرا بعضی از شرکت های سوله ساز که تعداد آنها کم هم نیست در این زمان وزن ها را دستکاری می کنند تا از این راه بتوانند مبالغ سنگینتری از کارفرما دریافت کنند و یا سازه ای را می سازند که از نظر وزنی، وزن کمتری نسبت به قرارداد دارد، که این همان کم فروشی است و اگر کارفرما متوجه گردد شامل قانون و مقرراتی است که می تواند به راحتی فرد خاطی را تنبیه و در صورت لزوم قرارداد را با توجه به اخذ ضرر و زیان فسخ کنند.
- بعد از انتقال نوبت به نصب کلیه قطعات بر روی سازه می شود که نصب آن توسط خود شرکت سوله ساز انجام می گردد پس باید در زمان قرارداد به هزینه های نصب هم توجه فرمایید. نکته دیگری که در اینجا حائز اهمیت است، این است که کلیه قطعات سازه به صورت جزء به جزء در قرارداد آورده شود زیرا بعضی از شرکت ها در زمان قرارداد نوشتن قیمتها را کمتر اعلام می کنند تا قرارداد را ببندند، سپس بعد از نصب کار به عنوان مثال میگویند؛ سازه شما نیاز به وال پست و باد بند هم دارد که باید جدا خریداری کنید!!!! و به این طریق باز کلاه برداری هایی انجام می دهند. ( پس پیشنهاد ما به شما این است که حتما گام چهارم و پنجم را که لینک آن در بالای همین مطالب مراحل ساخت است و در مورد دفترچه محاسبات و شیوه صحیح نوشتن قرارداد سوله می باشد را حتما مطالعه فرمايید.
مراحل بعد از نصب سازه
- بعد از نصب کامل سازه بر روی فونداسیون و مونتاژ کردن تمامی قطعات نوبت به پوشش سقف می رسد که پوشش سقف با توجه به کاربری سوله و شرایط محیطی منطقه متفاوت می باشد.
- اجرای دیوار چینی مرحله بعدی می باشد که این نیز نسبت به نوع کاربری و نیاز کارفرما دارای متریال مصرفی متفاوتی هست از جمله بلوک ، آجر ، ساندویچ پانل و…. می باشد. نکته ای که در اینجا می توان گفت این است که: اجرای دیوار چینی و ساخت فونداسیون را به سوله ساز ندهید، زیرا اینها کارهای تخصصی نیستند و با استخدام چند بنا و تحویل مصالح به آنها ، قیمت ساخت برای شما سرشکن می شود و به حداقل می رسد (البته به خاطر داشته باشید که نقشه فونداسیون را حتما برای از ساله ساز به صورت رایگان بگیرید)
- مراحل بعدی شامل کف سازی، برق و تاسیسات می شود که باز هم تاکید می کنم که اینها را هم به شرکت سوله سازی سفارش ندهید تا قیمتها برای شما سرشکن شود.
انواع طراحی سقف سوله
طراحی نوع و شکل سقف در سوله سازی انواع مختلفی دارد که این مدل ها شامل:
- سقف های هشتی : سقف های هشتی سقفهایی هستند که قسمت تاج در وسط دهانه بلند ترین ارتفاع را دارند و با شیب تعریف شده به دیوارها منتهی میشوند. در اصطلاح به این نوع سقف ،سقف هشتی میگویند زیرا مثل عدد ۸ میباشد.
سقف دو طرف شیب هشت
- سقفهای هشتاد و هشت: سقفهای هشتاد و هشت هم همانطور که از اسمش مشخص است تشکیل شده از دو سقف هشتی به هم چسبیده که ظاهر آن مثل عدد ۸۸ می باشد. این سقفها بیشتر برای سوله های تیرورقی که دارای دهانه های بزرگ همراه با ستون میانی هستند استفاده می شود.
سقف تیرورقی هشتاد و هشت ۸۸
- سقف یک طرف شیب: طراحی اینگونه سقفها در ساخت سوله به صورتی هست که از طرف دیوار بلند تر به طرف دیگر یعنی دیوار کوتاه تر متصل می شود. در این نوع سوله ها همیشه یک دیوار از دیوار دیگر بلندتر می باشد
نکته: این سه نوع طراحی سقف در ساخت سوله که در بالا گفته شده در اکثر مواقع در سوله های تیر ورق اجرا می شود و مدل سنتی می باشد. این نوع سقفها سنگینتر هستند و همچنین دارای معایب دیگری از جمله عدم تهویه مناسب، اتلاف انرژی بیشتر برای سرمایش و گرمایش و…. هستند
- نوع دیگر سقفها در ساخت سوله ، سقف های قوسی هستند که اصولا در شیوه ساخت سوله خرپایی استفاده می شود. این سقفها بسیار سبکتر هستند و و با توجه به هندسه چیدمان فولاد در آنها دارای استقامت خیلی بالاتر هستند، تهویه بسیار مناسبتری دارند و همچنین میزان اتلاف انرژی نیز در آنها کاهش داشته است. پس توصیه می شود که تا حد امکان در ساخت سوله خود از سقف قوسی استفاده فرمایید و به شرکت سوله سازی از این مدل سفارش دهید
سقف قوسی در مدل خرپایی ( تکمیل نشده )
عوامل تاثیر گذار در قیمت
همانطور که در اوایل این صفحه گفته شد دهانه و ارتفاع تعیین کننده ترین آیتم در ساخت سوله می باشد. دهانه و ارتفاع مشخص می کنند که در هر متر مربع چند کیلو فولاد باید صرف شود، دانستن این وزن در هر متر باعث می شود که شما بتوانید وزن کل سازه را با توجه به طول آن مشخص کنید. اما این تمام موضوع نیست، شما تا اینجای پروژه فقط قیمت اجرای اسکلت فلزی را متوجه شدید و به غیر از سازه فلزی شما نیاز به فونداسیون و دیوارچینی و پوشش سقف دارید.
متاسفانه به دلیل اینکه فونداسیون و دیوارچینی در صنف ما نیست از قیمت دادن آن معذوریم اما به خاطر داشته باشید که نقشه فونداسیون را حتما باید شرکت سوله سازی به صورت رایگان در اختیار شما قرار بدهد. موضوع دیگری که در قیمت تمام شده موثر است شرایط خاک زمین شما می باشد که باید مشخص شود که تراکم خاک و مقاومت آن چه میزان است. در بعضی موارد اگر زمین ناهمواری های زیادی داشته باشد و اختلاف سطح داشته باشد باید بدانید که حتما باید این موضوع رفع شود و سطح زمین مسطح گردد که همین امر می تواند برای شما هزینه های پنهانی را به وجود آورد.
نوع دیواری که باید استفاده کنید بستگی به کاربری شما دارد اما در اینجا از کمترین قیمت چند مورد را به شما میگوییم: بلوک ، آجر ، آجر دو طرف نما، ساندویچ پانل و….
موضوع بحث مطلب بعدی در رابطه با ساخت سوله دو طبقه می باشد، اگر شما تصمیمی برای ساخت سوله دو طبقه ندارید از این بحث عبور کنید.
ساخت سوله دو طبقه
سوله ها می توانند دارای طبقاتی باشند. بعضی از کارفرمایان در بعضی شرایط سفارش دو طبقه بودن سوله را می دهند که اینکار قابل انجام هست. اصولا کاربری هایی مثل تالار پذیرایی ، مثل شرکت های صنعتی که ترجیح می دهند طبقه دوم آن اداری باشد و کاربری های دیگر تصمیم به ایجاد طبقه دوم می گیرند. نکته بسیار مهم : شرکت سوله سازی ما همیشه وقتی با این درخواست روبرو می شود، یک سوال می پرسد؛ در محدوده محل ساخت سوله شما زمین متری چقدر می باشد؟ حال به دلایل این سوال می پردازیم.
وقتی که سوله طبقات به آن اضافه می شود چند بحث جدید باز می شود. یکی اینکه ارتفاع سوله افزایش پیدا می کند و همین موضوع باعث می شود که بار باد در سوله تاثیر گزاری بیشتری داشته باشد پس سازه از این جهت باید قویتر ساخته شود که این یعنی مصرف بیشتر فولاد و افزایش قیمت، نکته بعدی بار و فشار هست که طبقه دوم به سازه وارد می کند، هرچقدر که کاربری طبقه دوم برای مصارف و استفاده از دستگاه های سنگین باشد ، سازه هم باید به همان نسبت قوی تر باشد، حال نکته ای که در اینجا حائز اهمیت می باشد این است که: وقتی بر روی طبقه دوم بار و فشار باشد، زلزله می تواند تهدید بزرگتری نسبت باد و سایر بارها باشد. حال برای این مرتفع کردن این موضوع هم باز باید فولاد بیشتری مصرف کرد که استقامت سوله را به میزان استاندارد رساند. پس متوجه شدیم که برای یک سوله دو طبقه باید سازه را قوی تر کرد که این موضوع قطعا باعث بالاتر رفتن قیمت تمام شده به میزان قابل توجهی ختم می شود، حال این کار در زمانی صرفه اقتصادی دارد که قیمت زمین در آن منطقه بالا باشد. اما اگر قیمت زمین بالا نباشد بهتر است که زمین بزرگتری را خریداری کرد و مساحت ساخت سوله را افزایش داد و یا از ۲ عدد سوله استفاده کرد.
گام سوم :
تعیین روش مناسب
خب رسیدیم به یک گام بسیار مهم یعنی، ساخت سوله و تعیین روش مناسب . ما قصد داریم که در گام سوم به چهار روش اصلی ساخت سوله بپردازیم و انواع سوله را به شما توضیح دهیم
معرفی انواع سوله :
۱ – ساخت سوله سبک ( نام های دیگر این نوع سازه : ساخت سوله خرپایی ، ساخت سوله HSS ، ساخت سوله قوسی )
۲- ساخت سوله تیر ورقی ( نام های دیگر این نوع سازه : ساخت سوله سنتی ، ساخت سوله سنگین )
۳ – ساخت سوله UBM
۴- سوله دست دوم ( البته سوله دست دوم یک روش نیست اما به دلیل تقاضای زیاد ما به معرفی و حقایق پشت پرده آن هم میپ ردازیم )
خب اگر تا اینجا نکات مثبتی را متوجه شدید و اگر باز می خواهید در مورد گام سوم و همچنین گام های بعدی بیشتر بدانید لطفا برای ادامه روی لینکهای زیر این نوشته های قرمز کلیک کنید….
راستی ، واقعا کم هستند سایتهایی که واقعیت ها را به دور از تبلیغات ارایه می دهند ، لطفا اگر فکر می کنید این مقاله به شما کمکی کرده یک کامنت در آخر همین صفحه بنویسید برای ما و بعد به سراغ گام های بعدی بروید. این کار شما کمک می کند به ما ، تا رتبه بهتری در گوگل بگیریم و افراد بیشتری با این مطالب آشنا بشوند و بتوانند بهترین تصمیم را بگیرند. از اینکه وقت گذاشتید و این مقاله را خواندید صمیمانه از شما متشکریم
گام سوم: معرفی انواع سوله + معایب و مزایای هر کدام ( بهترین انتخاب برای کسب کار شما )
گام چهارم و پنجم : دفترچه محاسبات + نوشتن بهترین قرارداد سوله و نکات مهم آن
برای اطلاع از قیمتهای اسکلت فلزی نو و به شیوه خرپایی و سبک بر روی قیمت سوله کلیک فرمائید.
سلام خیلی خیلی ممنون بابت این مطالب مفید ..من قصد دارم در یکی دوسال آینده یه سالن 1000 متری برای کار تراشکاری بزنم ..وهیچ دیدی نسبت به ساخت سوله نداشتم ولی با خواندن مطالب شما کلی دیدم باز شد..سپاسگذارم
سلام جناب مجیدی عزیز خوشحالیم ار رضایت شما دوست عزیز.
بسیار سپاسگذارم از شما به خاطر خدمات بینظیرتان، ما ۴ سال پیش از شما جرثقیل سقفی خرید کردیم و بسیار راضی هستیم❤️❤️❤️
سلام دوست عزیز متاسفانه اسم و فامیل شریفتان را ننوشته اید ولی به حال ممنونم از تعاریف شما
سایتتون محشرههههه
مطالب خیلی عالی ومفیدن
ولی همین سایت با این همه توضیحات وقتی باهاشون تماس میگیری واسه عقد قرارداد.اول ازت متراژ میپرسن واگه متراژت زیر ۱۵۰۰ متر باشه قبول نمیکنن وبهشون اعتراض میکنی که توسایت خودتون گفتین 1000متر رو انجام میدین میگن اطلاعات سایت قدیمیه
یه بخشی هم داره سایتشون که نوشته قیمت سوله که یه فرم رو پرمیکنی که محاسبه قیمت کنن وبهت اطلاع بدن که کلا سرکاریه
با سلام و عرض ادب جناب علی آزاد عزیز و تشکر از انتقادهای شما دوست عزیز و ریز بین.
عذر خواهی ما را پذیرا باشید اگر خاطر شما مکدر شده.
در درجه اول در مورد مطلبی که فرمودید ( در سایت درج شده ۱۰۰۰ متر اما …. ) ایراد شما کاملا وارد میباشد و این مورد تصحیح شد. و الان در سایت متراژ ۱۵۰۰ متر به عنوان حداقل متراژ ما تعریف شده.
و اما در باره موضوع بعدی که مطرح کردید ۲ مورد حائز اهمیت میباشد:
۱- در درجه اول ، بعد از ثبت اطلاعات برای قیمت باید تماس بگیرید تا نتیجه به شما اعلام شود، و این موضوع کاملا در سایت برای کاربران تعریف شده است.
۲- من خودم شخصا پیگیری کردم، هیج اطلاعاتی از شما در سایت با ثبت نشده بود و هیچ استعلامی با اسم و فامیل شما تکمیل نشده است.
مطلب آخر علی عزیز:
ضمن عذر خواهی از سوء تفاهمی که برای شما بوجود آمده، واقعا هدف ما ارايه بهترین خدمات به مشتریان است. و عملا پاسخگویی ما به کامنت شما، و تایید کامنت شما برای نمایش به عموم نشان از همین موضوع دارد. مطمئنن هیچ شرکتی کامنتهای انتقادی را منتشر نمیکنند، اما شرکت ما برای ایجاد این اطمینان تمامی کامنتهای مشتریان را، حتی هر چقدر که تند باشد به نمایش میگذارد….
جناب علیرضا آزاد عزیز ، بار هم ممنونم از انتقاد های شما.
با سلام و سپاس
مطالب جالب و مفید بودند
باز هم سپاس
ممنون از شما به مقاله ساخت سوله را مطالعه کردید سرکار خانم تقویان.
با سلام
بسیار مطالب عالی و کاربردی ارائه کردید ، مدتی هست برای ساخت سوله تحقیق میکنم و بیشترین اطلاعاتی که تونستم بدست بیارم ازطریق سایت شما هست ، ممنونم 🌹
ممنونم از شما جناب محمد یونسی عزیز، سپاسگذاریم از شما بزرگوار که مطالب سایت ما را مطالعه کردید و به ویژه کمال قدردانی را از شما دارم بابت ثبت دیدگاه خود.
سلام
ضمن تشکر بسیار
یه سوله کوچک 180 متری رو برای کارم در یه زمین 300 متری باید بسازم، دوست داشتم سوله سبک استفاده کنم ولی شهرک صنعتی که زمین داخلش واقع شده محدودیت های زیادی اعمال کرده، و حالا باید خودم اونقدر اطلاعات گرداوری کنم بلکه حالت بهینه رو برای تولیدم فراهم کنم
سلام جناب جلیلی عزیز
در درجه اول باید بگویم که شرکت نوین سوله به تمامی روشها، سوله تولید میکند و از بین تمامی روش های ساخت سوله ، سوله خرپایی یا همان سوله سبک اگر اصولی و درست ساخته شود ، از لحاظ استحکام و مقاومت بسیار پر استقامت تر از سایر روش ها میباشد. و هیچ محدودیتی در نصب آن در شهرک های صنعتی وجود ندارد.
اما خب بسیاری که کارگاه های سوله سازی اقدام به ساخت سوله هایی میکنند که کمی از لحاظ ظاهر مثل سوله های خرپایی میماند اما این سوله ها کاملا خلاف با اصول و قوانین ساخته میشود ، برای همین وقتی اسم از سوله های خرپا میآید بسیاری تصورشان به سوله های بی کیفیت میرود.
اگر سری به قسمت پروژه ها در سایت بزنید، میبینید که پروژه هایی که ما در حالت خرپایی اجرا کردیم بسیار شاخص هستند و عملا یا سازه تیرورقی قابل قیاس نیستند و بسیار مقاومتر و ارزانتر از سازه های تیرورقی میباشند.
اما در اینجا یه موضوع دیگری هم هست که بسیار با اهمیت میباشد، سوله های خرپایی برای دهانه های بالاتر از ۱۸ متر بسیار عالی و مقرون به صرفه میباشد اما برای دهانه های کوچکتر ، دیگر آن صرفه اقتصادی را ندارند، پس پیشنهاد من به شما این است که برای متراژ ۳۰۰ متر به فکر ساخت سوله سبک نباشید و تمام ذهنیت خود را ببرید به سمت ساخت سوله با روش تیرورقی.
سلام
واقعا ممنونم از اطلاعاتی که گذاشتید خیلی کمک کننده بود
فقط اینکه توضیحاتی در باره سایت سوله هم میگید که از هر طرف چقدر باید با دیوار اصلی فاصله داشته باشه ممنون
سلام مهران عزیز
ممنون از شما که مقاله ساخت سوله را مطالعه کردید.
عملا میشه گفت که یک سر فصل مشترک برای اینکار تعیین نشده اما در بیشتر شهرک ها حریم از دیوار ۵ متر میباشد.
خیلی ممنونم بابت اطلاعات خوب و مفیدی که ارائه دادین
ممنون از شما جناب بهارلو که وقت گذاشتید و سایت نوین سوله را مطالعه کردید
تشکرو سپاس از مطالب مفیدتان عالی بود
درود بر شما سید عزیز نجفی.
مهندس واقعا اطلاعات خوب و کاربردی بودن
یک خواهش دیگه که داشتم این بود که شما تو کار سوله به ابعاد کوچک نیستین و اگه میتونستین شرکتی را معرفی کنین که به این امر رسیدگی میکنن عالی میشد
سلام حجت عزیز. این نظر لطف شماست اما خب به دلیل اینکه ما خیلی از جزئیات و نحوه کاریه همکاران اطلاعی نداریم، سخت میتوان معرف آنان شد.
اما یکی از کمک هایی که از دیت ما بر میاد اینست که، شما از شرکتهای مختلف استعلامات قیمت را اخذ کنید و سپس در باره درست یا نا درست بودن قیمتشان از ما مشورت بگیرید و اگر کار جلوتر رفت ، میتوانیم در مورد تنظیم بندهای قرارداد با شرکت انتخاب شده با هم مشورت و گفت و گو کنیم تا بتوانید یک قرارداد کاملا امن و سالم ببندید که خدانکرده آسیبی نبینید. به هر حال هر کمکی که در توان ما باشد بدون هیچ چشم داشت ریالی، از شما دوستان دریغ نخواهیم کرد و کنار شما هستیم…
بسیار کامل بود من استفاده زیادی بردم.
دمتون گرم
سلام مهدی جان🙋♂️
دم شما گرم برادر که مقاله های ما را از جمله مقاله گام اول ساخت سوله را مطالعه کردید، امیدوارم برقرار و پایدار باشی، ممنونم از کامنت انرژی بخشت🙏🌷
سلام و درود
واقعا دمتون گرم که اینقدر بزرگوارانه این حجم از اطلاعات مفید رو ارائه دادید 🙏
شما فقط در کرمان فعالیت دارید؟ در خراسان شمالی-بجنورد امکان همکاری دارید یا همکار مورد اطمینان میتونید معرفی کنید؟
سلام جناب رضائی عزیز.
شما لطف و محبت زیادی به ما دارید و از شما سپاسگذاریم.
بله شرکت ما در شهر کرمان واقع شده است اما در تمامی نقاط ایران ساخت سوله را میپذیریم. و در حال حاضر دو پروژه در مشهد در حال نصب داریم.
سلام جناب عسکریان
خییلی ممنون بابت اطلاعات بسیار خوبی که خیلی ساده بیان فرمودین.
من خودم مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم. سال 74..اما در مورد سوله مطالب شما خییلی خوب بود.
من سال دیگه بازنشسته میشم. خییلی به دامداری و پرورش دام در تعداد زیاد علاقه دارم.
فعلا در حال بررسی هستم که این کار رو در یزد که شهر پدریم هست انجام بدم یا در بندر عباس( البته حومه بندر).
من تقریبا از نکات شما متقاعد شدم که سوله خرپایی خیلی در مجموع به صرفه هست.
فقط سوال من این هست که آیا شما برای به طراحی یک پروژه پرورش دام، طرح کامل رو دارین یا اینکه فقط سوله مناسب اون رو طراحی و ساخت و اجرا میفرمایید؟
خیییلی خییلی ممنونم بابت وقتی که میزارین.
محمد حسین دهقانی
سلام جناب دهقانی عزیز.
محتوای کامنت شما نشان از لطف شماست ، و قائدتا ما شاگردی شما را میکنیم.
راستش طراحی فضای مناسب برای پرورش دام کار بسیار پیچیده ای هست که نیاز به علم و دانش مخصوص خود هست، چون هم در رابطه با موجود زنده هست و هم تکنیکهای پرورش بسیاری با توجه به هدف ایجاد دامداری و نژاد های مختلف دام وجود دارد که به ملاکهای زیادی استوار هست مثل تعداد دام، نژاد آنها، منطقه جغرافیایی و….
روی همین حساب این کار از دست ما خارج هست.
بهترین راه این است که شما اول از طریق جهاد و یا شرکتهایی که کار آنها مشاوره پرورش دام هست ارتباط بر قرار کنید و بهترین روش و ابعاد را با توجه به نظر کارشناسی آنان مشخص کنید و سپس شرکت ما برای ساخت در خدمت شما هست. این بهترین کاری هست که به ذهن بنده میرسد.
شرکت نوین سوله تا به امروز دامداری های متعددی را هم در داخل و هم خارج از کشور اجرا کرده است.
سلام .
من داخل استان چهارمحال و بختیاری میخوام سوله بزنم دهانه پونزده متر طول ۴۸ متر و ارتفاع تاج ۹ متر به نظر شما از چه نوع سوله ای استفاده کنم و تقریبا هر متر چقدر هزینه بر است یا هرمتر چند کیلو گرم ساخته میشود .
ممنون و مچکر از لطف بی پایانتان.
شما که اینقدر مشتی هستید سوله های کوچک رو اجرا کنید که کلاه سر ما قشر ضعیف هم نره .
با سلام
اولا که شما تاج سرید جناب مصطفیِ عزیز🌷🙏
و نکته بعد اینکه در صورت صلاحدید شما ما کاملا به صورت رایگان برای مشاوره و قرارداد بستن صحیح شما با یک شرکت سوله سازی دیگر، شانه به شانه همراه و خدمتگذار شما هستیم.
خب برای انتخاب روش ساخت، از لحاظ قیمت و کیفیت کمی سوله خرپایی یا همان سوله hss سبک برای شما نسبت به سوله تیرورقی بهتر است. اما خیلی اختلاف قیمت چشمگیری ندارند، زیرا برگ برنده ساخت سوله های سبک نسبت به سوله های تیر ورقی، از لحاظ قیمت، در زمانی است که دهانه سوله شما بالاتر از ۲۰ متر باشد. در کل هرچقدر که دهانه کوچکتر باشد اختلاف قیمت با سوله های قدیمی آنچنان زیاد نیست اما هرچقدر که دهانه سوله بزرگ باشد اختلاف قیمت بصورت چشمگیری ایجاد می شود.
حال دو نکته اینجا هست که بنظره من بهترین گزینه برای شما ، سازه تیرورقی میباشد:
۱- اولا دهانه شما ۱۵ متر هست و اختلاف قیمت زیادی با سوله سبک ندارد.
۲- تا آنجایی که من اطلاع دارم سازنده های سوله hss بسیار محدود می باشند و قطعا به تعداد انگشتان یک دست نمی رسند، حال با توجه به مساحت و دهانه پایین سوله شما و فاصله مکانی یک سوله ساز خرپایی با شما، بهتر است که در شهر خودتان به دنبال یک سوله ساز تیر ورق کار با انصاف و کاربلد بگردید که کرایه حمل زیادی شامل حالتان نشود.
در مورد هزینه ساخت سوله که اینجا نمیشه صحبتی کرد چون این پیام ماندگار است و قیمت ها بروز تغییر می کند و قیمت دهی در اینجا ممکن است دوستانی را که در آینده با این پیام مواجه می شوند را دچار ابهام گرداند. و اما در باره وزن ساخت سوله شما با دهانه ۱۵ متر و ارتفاع ۹ متر:
در درجه اول آیتم بسیار مهمی که وزن را تا حدودی مشخص می کند، طراح و محاسب نقشه کش شما می باشد، اما تصور من برای سوله تیرورقی وزنی معادل با ۲۶ تا ۳۱ کیلوگرم برای سوله تیرورقی می باشد. در حال حاضر ، ( در تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۲۴ ) میانگین قیمت هر کیلو ورق سیاه فولاد مبارکه ۱۰۴۰۰ تومان می باشد و اجرت ساخت نیز، حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ می باشد.
اگر سوال دیگری دارید در خدمتتان هستم
تشکر ویژه .
با این توضیحات یک نقشه ی کامل از سوله تیر ورقی با فونداسیون آن را که با استاندارد های نظام مهندسی و شرکت شهرک های صنعتی تطابق داشته باشه و بهترین مقدار در هر متر استفاده بشه رو دارا باشه از کجا تهیه کنم .
دهانه ۱۵ متر .طول ۴۸ متر .
ارتفاع تا تاج ۹ متر .ارتفاع مفید یا کناره دیوار کمتر
درود بر شما مصطفی عزیز.
اگر صرفا فقط نقشه می خواهید شرکتهای بسیار زیادی هستند که فقط کار طراحی نقشه سازه و فنداسیون را انجام می دهند، اما پیشنهاد من این است که تحقیق کنید ببینید چه شرکتی این ابعاد سوله را اجرا میکند، سپس طراحی نقشه سازه و فنداسیون را هم همان شرکت سازنده انجام دهد.
به اینصورت هم هزینه های شما کاهش پیدا میکند و هم تضمین بالاتری نسبت به ساخت سوله استاندارد را دارید.
زیرا اگر نقشه را جای دیگری طراحی کند و اجرا دست شرکت دیگری باشد، به احتمال زیاد ، اگر بعدها به مشکل فنی بر بخورید، شرکت سازنده ساخت سوله تقصیر را گردن طراح میندازد و شرکت طراح هم گردن سازنده!
پس بهتر است که این دو موضوع را ( طراحی و ساخت ) را به یک شرکت واگذار کنید.🌷🙏
مقاله بسيار پر محتوا و عالي بود. ممنونم
ممنونم از شما به خاطر کامنت گرمتان که خستگی های مارا از بین برد. موفق و پیروز باشید.
خدا خیرتون بده، سیر تا پیاز سوله رو به زبان ساده، دقیق و علمی بیان کردید. عالی بود. سایت جامع و کاملی دارید.
سلام جناب جواد شیری.
خوشحالم که مقاله های مرتبط به ساخت سوله مورد تایید و پسند شما واقع شده، امیدوارم که در پروژه خود موفق باشید و همچنین آرزوی شادی و برکت روز افزون برای شما دوست عزیز دارم.
بسیار مفید بود و سپاس !
آبتین عزیز خوشحالم که مقاله ساخت سوله در سایت نوین سوله مورد پسند شما واقع شده🌹
سلام سوله ایی با عرض ۲۴ وطول ۱۵۰ جهت سردخانه صنعتی چه پیشنهدی دارید؟
سلام.
سعید جان، سوله های سردخانه در ابعادهای خاص و با تکنیکهای متعددی ساخته میشوند، برای پاسخ دقیق به این سوال بهتر است که مشخصات دقیقتری از لحاظ ارتفاع، تعداد ستون ها، ابعاد راهرو و…. را به صورت کامل در همین بخش بفرمایید تا بعد از دانستن جزئیات بتوانم نوع سوله به صرفه تر را به شما معرفی کنم.
سلام زمین اطراف تهران برای واگذاری دارم که شرایط مناسبی برای ساخت سوله و بارانداز دارد و تمام زمینهای اطراف آن همگی تبدیل به سوله و انبار شده.
میخواستم بدونم شما شرایط آگهی کردن زمین من را دارید؟
با سلام سرکار خانم عباسی، خیر ما در این زمینه فعالیت نداریم، و فقط در ساخت سوله فعالیت میکنیم در حال حاضر، اما شما میتوانید یک کامنت با شماره تماس بگذارید تا ما کامنت شما را انتشار دهیم.
سلام و درود جناب عسکریان عزیز ،
بسیار جامع ، کامل و عالی در مورد انواع سوله ها توضیح داده اید و مخصوصا” شما که با دقت و توجه لازم جواب همه عزیزانی که پرسشی دارند رو میدهید.
احسنت بر شما موفق باشید برادر …
سلام جناب بهرامی عزیز🙋♂️
در درجه اول از شما بینهابت سپاسگذارم که کامنت پر انرژی و مثبتی را برای من نوشته اید و برای موضوع بعدی باید این نکته را بگم که:
با ارزش ترین سرمایه ما وجود شما عزیزان است که مایه برکت و پیشروی ماست ، و این وظیفه ی بندست که بتونم به شکل صحیح پاسخگوی شما عزیزان باشم.
خیلی خوشحالم که مقالات ما برای شما مفید بوده است.🙏
سلام من برای تولیدی پوشاک ۲۵در ۲۵ متر میخوام باکمترین هزینه و چیزی که به کارم بیاد چقدر باید سرمایه گذاری کنم ممنون ازاطلاعات خوبتون در ضمن ماشهرستان هستیم
سلام جناب جمالی عزیز.
متاسفانه شرکت نوین سوله، پروژه های کمتر از ۱۵۰۰ متر را در حال حاضر نمیپذیرد. و لازم به ذکر است که قیمت ها بستگی به برسی ایتمهای زیادی دارد که باید قبل از آن برسی شود. مثلا در ساخت سوله و اجرای دیوار اول باید مشخص شود که چه نوع دیواری با چه مصالحی مورد نظر شما هست، ( بلوک، ساندویچ پانل ، آجر و… ) تا وقتی جزئیاتی مثل این مشخص نشود ، عملا نمیتوان قیمتی را اعلام کرد.
با سلام
بسیار سپاسگزارم از سایت خوب و اطلاعات مفیدی که گداشتید
برای ساخت سوله هزار تا هزار دویست متری برای تالار عروسی کدوم سازه مناسبتر هست؟ و هزینه تقریبی آن ؟
مشکل ابعاد زمین ندارم
تقریبا زمستانهای برفی داریم
اندازه مد نظر خودم 60*20 می باشد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خصوصا درمورد هزینه تقریبی آن
بازم از اطلاعات مفیدی که دراختیار مردم میزارید صمیمانه سپاسگزاری می کنم انشالله همیشه موفق و تندرست باشید
با سلام خدمت جناب برجسته عزیز
با توجه به اینکه بار برف در منطقه شما زیاد هست و از طرفی دهانه سوله شما بیشتر از ۱۸ متر میباشد پس بهتر است که از سازه خرپایی استفاده کنید چون هم از لحاظ مقاومت سازه بهتری میباشد و هم از لحاظ قیمت به صرفه میباشد. همچنین به دلیل نوع چیدمان از لحاظ ظاهری هم میتواند گزینه مناسبی باشد ، در ضمن میتوان به نحوی این سوله ها را ساخت که حتی سازه آن مشخص نباشد تا جایی که میتوان نمای آن را هم کلا سنگ کرد.
سلام با تشكر از ارائه اطلاعات خوب در سايت شما مطالب بسيار ارزنده بود سوالي داشتم اگه راهنمايي بفرماييد متشكرم
براي ساخت مرغداري به مساحت ١٠٠٠ متر و عرض ١٥ متر از چه نوع سوله اي مي توانم استفاده كنم كه به صرفه باشد
قيمت اجراي اين سوله بدون ديوار و كف سازي را در ابتداي سال ٩٩.هم بفرمائيد
در ضمن ما در منطقه گرمسيري زندگي مي كنيم و هيچ وقت برف نمياد
سلام، سال نو مبارک جناب مظفری عزیز. هم می توانید سوله تیر ورقی کار کنید و هم سوله سبک.
قیمت های سال جدید از ۱۸ فروردین به بعد مشخص می شود زیرا، قیمت آهن بین ۱۸ تا ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ بیرون می آید.
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب مهندس
بنده قصد دارم یک سوله مرغداری به سبک خرپایی و قوسی به عرض ۲۰ متر و طول ۷۰ متر و ارتفاع اولیه ۲/۵ متر بنا نمایم .بیزحمت قیمت تمام شده را برای اینجانب ارسال بفرمایید
با تشکر
سلام جناب نیکزاد لطفا برای ساخت سوله با ما تماس بگیرید ، متاسفانه شماره تماسی برای ما نگذاشته اید.
سلام.
مطالب بسیار مفید و کاربردی بود. بحق شما زکات علم خود را ادا کردید. لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین نوع سوله برای ابعاد ۷*۱۵*۴۸ یعنی دهانه ۱۵ متر چه سوله ای هست. و وزن فولاد به ازای هرمتر مربع چقدر در میاد.
با تشکر
سلام جناب رجبی عزیز.
ممنون از شما که وقت گذاشتید و سایت مارا مطالعه فرمودید.
در ساخت سوله با دهانه زیر ۱۸ متر ، نوع ساخت تیر ورقی به صرفه تر بود اما با توجه به افزایش قیمت ورق نسبت به پروفیل، دیگر ساخت سوله تیر ورق هم در این ابعاد، به صرفه تر از سوله خرپایی نمی باشد.
وزن تقریبی در نوع خرپایی حدود ۲۴ کیلوگرم برآورد می شود و ساخت این ابعاد با سوله تیر ورقی حدود ۳۵ کیلوگرم برآورد می شود.
البته در ساخت سوله و وزنی که خدمت شما عرض کردم چند نکته را به خاطر داشته باشید:
۱- وزن را به صورت تقریبی به شما اعلام کردم، زیرا شهر محل نصب شما را نمی دانستم و ممکن است وزن در حدود ۵٪ کاهش و یا افزایش داشته باشد.
۲- اگر دهانه سازه خود را به ۲۰ متر برسانید و طول سوله خود را به حداقل ۵۴ متر برسانید باز هم در روش خرپایی وزن تقربی باز هم ۲۴ کیلوگرم برآورد می شود. ، پس بهتر است که اگر محدودیت در زمین ندارید دهانه خود را افزایش دهید
۳- ممکن است که سازنده های سوله های خرپایی با این ابعاد از شما سفارش قبول نکنند و مجبور باشید با همان سازه تیر ورقی سازه خود را بسازید.
امیدوارم توانسته باشم جواب شما را بدهم.
سوال دیگری بود در خدمت هستم.
عالی بود …
چیزهایی رو یاد گرفتم که همیشه برام سوال بود.
سپاس
سلام و با تشکر از زحمات شما
از اینکه مطالب رو خیلی ساده و با صداقت برای کسانی که اطلاعاتی از سوله ندارند نوشتید سپاس گذارم’ خیلی خوب بود.
در صورت امکان در مورد ضخامت فولاد در سوله های سنتی با توجه به دهانه سوله نیز اطلاعاتی بدید ممنون میشم.
سلام حسین جان.
در ساخت سوله و انواع آن ضخامت های فولاد و مقاطع آن متفاوت است، زیرا در هر شهر، آیین نامه های مقررات ملی ساختمان با شهر دیگر متفاوت است ( بار برف – بار باد – بار زلزله و….)
به عنوان مثال بار برف در تهران ۱.۵ متر می باشد و چند کیلومتر دور تر یعنی در دماوند بار برف ۲ متر است. این موضوع باعث می شود که بنا به شرایط ضخامت فولاد در ساخت سوله متفاوت باشد و عملا یک نسخه واحد نداشته باشد. به همین دلیل نمی توان از ضخامت صحبت کرد زیرا ممکن است کاربران عزیز ما گمراه شوند.
سلام عرض خسته نباشید.اطلاعاتی که در این مقاله ارائه فرمودید واقعا عالی و کاربردی بودند.بنده به نوبه خودم از گروه صنعتی نوین سوله کمال تشکر را دارم.امیدوارم موفق و سربلند و پیروز باشید.
ممنونم جناب امجدی عزیز.
با سلام
جناب مهندس عسکریان بسیار متشکرم از اطلاعات خوب و کاملتون .
انشالله که در زندگی همیشه موفق و پایدار باشید .
براتی
فدای شما جناب براتی عزیز خوشحالم که مطالب ساید و موارد مقاله ساخت سوله مورد توجه شما واقع شده است
درود و خسته نباشید پیمانکار نصب سوله هستم اگر کاری داشتید در خدمتم09138850673 شهبازی
درود بر شما حسین عزیز.
لطفا فرم استخدام را هم برای ما تکمیل فرمایید.
سلام آقا هومن عالی بود مطالبت.
سببخشید امکان این هست که عکسی از سوله ساوه ببینم
سلام مهدی عزیز بله در قسمت پروژه ها می توانید عکسها را ببینید و یا اگر به دنبال عکسهای بیشتری از ساخت سوله در ساوه هستید تماس بگیرید تا برای شما ارسال شود و یا آدرس محل را برای بازدید از سوله در اختیار شما قرار داده شود.
سلام مرسی از راهنمایی شما ابعاد سوله من 30در35 هست در ضمن اگر وسط عرض 30 متر ستون اجرا شود در 15 متر قیمت سوله کمتر میشه با ارتفاع 7 متر منظور در کرمان نمایندگی دارید یا نه
در ضمن سوله هایی که جهت تالار ساخته میشوند چقدر ارتفاع میخواهند با محاسبه تسیسات که در سقف گذاشته میشه تشکر
سلام مجدد. بله در کرمان نمایندگی داریم و می توانید با هماهنگی قبلی تشریف آوردید تا در خدمت شما باشیم. و مفصل تر سوالات شما را پاسخگو باشیم.
سلام مطالب بسیار عالی بود ممنون از راهنماییتون.
راستش من خیلی گشتم و تمام مطالب سایتهای مختلف خیلی بی ثمر و بسیار مطالب پیش پا افتاده ای بود، و هیچ سایتی به اندازه سایت شما دلسوزانه و صادقانه با مشتری در باره ساخت سوله صحبت نکرده بود.
خوشحالم که با شما آشنا شدم.
سلام جناب همتی عزیز، خوشحالم که سایت ما مورد توجه شما قرار گرفته است.🙏
سلام باقری هستم از کرمان تشکر از راهنمایی شما
1.پایین صفه نوشته بودید سوله سازی کرمان شما نمایندگی در کرمان دارید
2.قیمت الان با قیمت سایت خیلی فرف داره
3.سوله سبک برای سالن تالار استفاده کنیم حدود 1000متر سوله
4.دیوار ها از÷ه مصالحی میشه استفاده کرد
5.نظر شما برای تالار چه نوع سوله ای که ستون وسط نداشته باشه
سلام جناب آقای مهدی باقری عزیز
۱- بله مهدی جان شرکت نوین سوله در کرمان نیز فعالیت دارد. و سوله سازی در کرمان انجام می شود.
۲- با توجه به نوسانات شدید فولاد چند روزی قیمت هارا بروز رسانی نکرده بودیم که قیمتها متعادل شوند، ولی قطعا امروز بروز می شوند.
۳- خیلی متوجه سوالتان نشدم اما شرکت نوین سوله به دفعات ساخت سوله تالار پذیرایی را با موفقیت با روش خرپایی اجرا کرده است.
۴- در ساخت سوله های خرپایی هیچ محدودیتی برای استفاده در نوع دیوار وجود ندارد، در همین چند روزه اسکلت تالاری را در ساوه اجرا کرده ایم که قرار است نمای آن کاملا سنگ آنتیک کار شود.
۵- قطعا سازه های خرپایی برای سازه های بدون ستون میانی مناسب تر است اما باز هم نیاز است که ابعاد کار شما را بدانم و سپس به شما پاسخ قطعی دهم.
بهتر است که از منوی سایت و از زیر مجموعه مقالات مهم ، قسمت معرفی انواع سوله را مطالعه فرمایید تا کاملا پاسخ سوال ۵ خود را دریافت کنید.
ارادتمند هومن عسکریان
سلام من برای پروار بندی گوسفند از چه نو ع سوله ای باید استفاده کنم
سلام جناب احمدی عزیز
برای ساخت سوله دامداری برای پروار بندی گوسفند می توانید از سوله های تیر ورقی و خرپایی سبک استفاده کنید ، حال برای اینکه بتوانم مشاوره بدهم که برای شما کدام نوع ارزانتر و بهتر است ، باید بدانم که چه ابعادی می خواهید بسازید ، تا بتوانم نوع ساخت ارزانتر را به شما ارائه دهم.
ممنون ازمطالب بسیار ارزشمند شما
ممنونیم از شما امیر جدید، مطمئنم که با مطالعه سایت نوین سوله و اطلاعاتی که به دست آوردید در ساخت سوله در همدان موفق خواهید بود…
لحظه به لحظه کنار شماییم و هر سوال یا راهنمایی که خواستید ، با کمال میل در خدمت شما هستیم….
سلام وقتتون بخیر
واقعا از شما جای سپاس تشکر داره بابت این همه اطلاعات مفید
خاستم یه راهنمایی بگیرم برای طراحی سوله 102*30*5 متر که این خاسته خود کارفرماست
کدام سیستم دهانه مفیدتره.. سنتی.. خرپایی.. یا IPE
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
سلام جناب موسی زاده عزیز، به عنوان شرکتی که توانایی انواع ساخت سوله را دارد ، به صورت قاطع اعلام میکنم که ساخت سوله سبک خرپایی که مطابق با نمونه های اجرایی سوله هایی که در قسمت پروژه های شرکت نوین سوله می باشد ، بهترین گزینست برای ابعادی که شما دارید برای ساخت سوله با دهانه ۳۰ متر. باز هم اگر سوالی داشتید میتوانید از همین قسمت سوال خود را بپرسید و یا برای تسریع با شماره تلفنهای بنده در سایت تماس حاصل فرمایید.
با سپاس و قدردانی از شما مطلب کامل و خوبی بود نکات بسیار ظریفی درش گنجونده شده بود به قولی تمام فوت کوزه گریا توش بود
ممنونم شایان عزیز…
سلام
شما حداقل متراژ سوله ای رو که اجرا می کنید چقدره؟
عرفان عزیز سلام، راستش جواب این سوال یکم برای من سخته چون سیاستهای شرکت برای ساخت سوله با توجه به بازار ممکنه تغییراتی داشته باشد اما قطعا زیر ۱۰۰۰ متر را متاسفانه انجام نمی دهیم و حداقل دهانه ۱۸ متر می باشد.
بسیار ممنون از اطلاعاتی در اختیار همگان گذاشتی.
سلام متین عزیز خوشحالم که مقاله گام اول ساخت سوله مورد توجه شما قرار گرفته است.
توضیحات بسیار کامل و جامع بود من استفاده زیادی بردم.
سپاس بابت این همه اطلاعات دقیق و این همه دلسوزی که مطمئنم نتیجه تجربه زیاد + اطلاعات مهندسی بوده…
بهترین هارو براتون آرزو می کنم، امیدوارم به زوی زود یه همکاری خوب داشته باشیم!
مطالب مفیدی دارید
بسیار عالی، من اطلاعات کمی داشتم و اصلا فکر نمیکردم ساخت سوله اینقدر نکته داشته باشه … ممنون از اطلاعات مفیدی که زحمت کشیدید و در اختیار همه قرار دادید.
سلام محسن عزیز، بسیار باعث خوشحالی است که مقاله ساخت سوله مورد توجه شما دوست عزیز قرار گرفته است.
سلام
دنبال مطلب جهت سازه سبک و ارزان جهت مسکونی بودم، اما مباحث به روز، جامع و تخصصی شما با ارائه شفاف و طبقه بندی مناسب باعث شد ۲ ساعت وقت بزارم و مطالعه کنم.
عالی بود
متشکرم
سلام علیجان خوشحالیم که مقاله های ما درباره ساخت سوله برای شما جذاب و مفید بوده
عالی ممنون
سلام
اطلاعات مفید و ارزشمندی رو قرار دادید.
ممنون از شما و تیمتون
تشکر راهنمایی بسیار مفید و ساده ای را در اختیار متقاضیان گذاشته اید.
بسیار عالی … خداقوت
دمت گرم فوق العاده ای کاش توی همه رشته ها مثل شما زیاد بشه
سلام خیلی ممنون از اطلاعات جامع و کاربردی شما ، من واقعا اطلاعاتی در زمینه سوله نداشتم و مطمئنم سرم کلاه میرفت ! فقط کاش شرکت شما سوله های زیر 1000 متر هم انجام میداد تا از خودتون خرید میکردیم
ممنونم از لطف شما جناب عسکری عزیز
سلام و خسته نباشید
واقعا اطلاعات کامل و جامعی ارائه داده اید
سلام آقای عسکریان
سپاس فراوان برای تنظیم و انتشار این نوشته ها، هم از باب مطالب تخصصی بسیار مفید و شفافی که در اختیار خوانندگان قرار داده اید، هم از لحاظ وقت و زمانی که گذاشته اید برای جمع بندی و نگارش و تنظیمش.
امیدوارم هر روز حرفه ای تر و به روز تر و پر فروش تر از قبل باشید
با سلام و عرض ادب، تشکر از شما که وقت گذاشتید و این مطالب را خواندید.
عالی عالی عالی
مقاله مفید و راه گشا برای انتخاب سوله، ساخت سوله، عقد قرارداد خرید سوله و سایر نکات فنی در مورد سوله بود.
به نظرم این سبک اشتراک گذاری اطلاعات نه تنها باعث کاهش فروش و درآمد نمی شود، بلکه با آگاه کردن مشتری، فضای رقابتی سالمی ایجاد می کند که در آن تولیدکنندگان ماهر و مجرب سهم بازار بیشتری خواهند گرفت و سطح عمومی صنعت نیز ارتقا می یابد.
سپاس
عالی، ممنون
سلام مهندس هومن عسگری
خسته نباشید میگم به شما و گروه تون، و صمیمانه آرزوی پیشرفت روزافزون براتون دارم.
در فحوای کلام و نوشتار شما یه صداقتی نهفته است ، که کمتر کارشناسی داره و اون غول غرور و کبر اجازه انتشار درست و صحیح تجربیات رو نمیده، اما شما ضمن تخصص بالا و حتما تجربه های خوبی دارید اون رو براحتی و بی منت در طبق اخلاص گذاشتید. واقعا واقعا و صمیمانه بهتون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز در امور تون موفق و سر بلند باشید.
سلام جناب شاه محمدی عزیز. دم شما گرم که وقت گذاشتید و مطالب سایت را خوانده اید…
مخاطبین ما همیشه به ما لطف داشتن و این باعث میشود که هر روز قویتر از روز قبل و با قدرت بیشتر ادامه بدیم.
مطالب فوق العاده و دقیق . واقعا ممنون
با سپاس
یک سوله به ابعاد ۸×۱۲با احتساب پوشش سقف چند تموم میشه
با سلام و عرض ادب جناب زند.
متاسفانه شرکت ما در این ابعاد سفارش کار نمیگیرد.
سلام.با تشکر از مطالب خیلی خیلی عالیی که نگارش کردید.
ممنون
با سلام
سپاس که بصورت جامع توضیح ارائه کردید.
بسیار عالی بود..ممنونم بابت مطالب ارزشمندتون
سلام. واقعا عالی هست اطلاعاتتون….
فقط یه سوال
این قیمتهای سوله خرپایی که از 130 تا 400 در میاد شامل چه چیزهایی میشه؟
دیوار کشی و فونداسیون عایق کاری و رنگ و… رو هم شامل میشه؟
یا فقط خرید آهن و محاسبات سازه و نصب و حمل ونقل.
اینولطفا واسم شفاف کنید
من قصد دارم یه سوله 40متری با عرض 30 با یه پایه وسط و ارتفاع کناره حدود 9 دراصل حالت دوتا سوله درش بیارم(پایه وسط رو واسه این میخام) تو شهر شیراز میخام حساب کنم ببینم چند تمام میشه پام صفر تا صد
لطفا جوابتون رو به ایمیل هم ارسال کنید تا متوجه بشم جواب دادید.مرسی
سلام جناب آقای فقیهی زاده. پاسخ شما مربوط میشه به بخش قیمت سوله که شما میتوانید به صفحه: http://www.novinsoole.com/قیمت-هر-متر-مربع-سوله-سبک/ برید و ببینید.
سلام
مطالب شما بسیار مفید و کاربردی است.
موفق باشید.
بسیار عالی و مفید. از شما ممنون و سپاسگذارم.
سلام ممنون از اطلاعات ارزشمند شما
سلام خسته نباشید مچکرم به صورت علی و مفید مطالب رو بیان فرمودید خیلی مچکرم
سلام.از اینکه شفاف راهنمایی میفرمایید بسیار ممنونیم
ممنون بابت مطالب کاملا درست و صحیحتون.
بهره بردیم
ممنون احسان عزیز از اینکه مقالات سایت نوین سوله را دنبال میکنید
از اشتراک گذاری مطالب خوب و کاربردیتون واقعا تشکر میکنم.
موفق باشید.
واقعا ممنون از شما به خاطر این اطلاعات دقیق و دلسوزانه که اراعه دادید
هیچ کجا با چنین اطلاعاتی و با این صممیت نمیتوانستم جواب اینهمه از سوالاتم را در مورد ساخت سوله و انواع سوله و … پیدا کنم
خیلی ممنون
سلام حامد عزیز. خوشحالیم که توانسته ایم رضایت شما را جلب کنیم.